• head_banner_01

Sasaran panahan busa

Sasaran panahan busa

Katerangan pondok:

Meoshuo nyadiakeun-dénsitas luhur laminated poliétilén busa pikeun tujuan panahan diwangun pikeun kompetisi jeung hiburan pamakéan. Hal ieu loba dipaké di klub, akademi jeung outdoor senang.
Kami nyayogikeun bahan busa pikeun ngadamel target panahan anu luar biasa.
Sasaran Panahan Busa anu beuratna langkung hampang, nyayogikeun ngaleungitkeun panah anu langkung rumit sareng nganggo multi-sisi sareng tahan lama.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

Meoshuo nyadiakeun-dénsitas luhur laminated poliétilén busa pikeun tujuan panahan diwangun pikeun kompetisi jeung hiburan pamakéan. Hal ieu loba dipaké di klub, akademi jeung outdoor senang.
Kami nyayogikeun bahan busa pikeun ngadamel target panahan anu luar biasa.
Sasaran Panahan Busa anu beuratna langkung hampang, nyayogikeun ngaleungitkeun panah anu langkung rumit sareng nganggo multi-sisi sareng tahan lama.
Ketebalan: 2.4'', 3'', 8''
Ukuran: 39*39 cm
Warna: Hideung
Kustomisasi sayogi.
Rincian bahan:
MSX25
MSX30


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami