• head_banner_01

tikar

Katerangan pondok:

Kalayan paningkatan waktos, paménta konsumén janten langkung luhur sareng langkung luhur. Pamaké otomotif nengetan pisan kana penampilan sareng kanyamanan kendaraan, ku kituna busa pe crosslinked sacara kimia nyayogikeun pilihan anu saé pikeun karpét lantai saatos diolah deui nganggo kulit atanapi bahan anyaman, sareng dipolakeun ku desain anu béda, anu katingalina méwah sareng ngagaduhan fungsi anu saé. jeung panghalang noise. Henteu masalah dina cuaca panas atanapi tiis, éta nyayogikeun mangpaat sapertos insulasi panas (ngurangan kondensasi).


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Kalayan paningkatan waktos, paménta konsumén janten langkung luhur sareng langkung luhur. Pamaké otomotif nengetan pisan kana penampilan sareng kanyamanan kendaraan, ku kituna busa pe crosslinked sacara kimia nyayogikeun pilihan anu saé pikeun karpét lantai saatos diolah deui nganggo kulit atanapi bahan anyaman, sareng dipolakeun ku desain anu béda, anu katingalina méwah sareng ngagaduhan fungsi anu saé. jeung panghalang noise. Henteu masalah dina cuaca panas atanapi tiis, éta nyayogikeun mangpaat sapertos insulasi panas (ngurangan kondensasi).


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami