• head_banner_01

Lantai kedap sora ngambang

Lantai kedap sora ngambang

Katerangan pondok:

Upami anjeun jalma ribut anu tiasa ngalakukeun olahraga, luncat dina panto, maka kauntungan tina mat kedap sora pikeun lantai ngambang écés, anu ngajantenkeun anjeun langkung seueur kamungkinan keluhan ku tatangga anjeun. Ieu mat flooring insulated ngalawan sora teu ngan ngurangan vibrations saméméh maranéhna ngarambat kana tembok, tapi ogé deadens sora geter nu ngarambat kana kamar anjeun lamun éta ribut di luar. Ngambang flooring sora insulating mat utamana ngurangan dampak noise tinimbang airborne noise alatan sipat damping na.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Upami anjeun jalma ribut anu tiasa ngalakukeun olahraga, luncat dina panto, maka kauntungan tina mat kedap sora pikeun lantai ngambang écés, anu ngajantenkeun anjeun langkung seueur kamungkinan keluhan ku tatangga anjeun. Ieu mat flooring insulated ngalawan sora teu ngan ngurangan vibrations saméméh maranéhna ngarambat kana tembok, tapi ogé deadens sora geter nu ngarambat kana kamar anjeun lamun éta ribut di luar. Ngambang flooring sora insulating mat utamana ngurangan dampak noise tinimbang airborne noise alatan sipat damping na.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami