• head_banner_01

Seuneu retardant XPE Foam coated insulasi Aluminium foil

Seuneu retardant XPE Foam coated insulasi Aluminium foil

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Pangwangunan Produk

busa XPE (ogé ngaranna kimia crosslinked busa pe) sisi tunggal atawa ganda sisi coated aluminium foil mangrupa pilihan alus teuing pikeun insulasi panas konstruksi, kaasup Metal jeung wangunan baja, hateup, siling, loteng jeung témbok. Insulasi palapis Aluminium foil ngagaduhan seueur jinis pilihan, sapertos anyaman aluminium foil fibric, foil aluminium lawon gridding, sareng foil aluminium polos, tapi éta maénkeun peran ngagambarkeun panas radiasi tina cahaya panonpoe kalayan reflektif teu kurang ti 95% insulasi. Leuwih ti éta, busa XPE boga fungsi nyepetkeun hawa pikeun ngeureunkeun panas convection. Anu paling penting, pikeun ngaréspon kana sarat retardance seuneu pelanggan sapertos ASTM E84 Kelas A, EN 13501.1 Kelas A, AS1503.1 Kelas 0, busa XPE Meishuo tiasa didamel tahan seuneu salaku pamundut supados produk ieu henteu gampang kahuruan sareng moal ngadorong. seuneu nalika bahaya seuneu kajadian. Lamun Anjeun keur pilari solusi hemat energi, anu retardant seuneu XPE busa coated aluminium foil pasti leyuran alus pikeun anjeun, kusabab pamakéan asak sarta efisiensi alus, upami anjeun peryogi inpo wincik tentang kamampuhan seuneu-retardant urang, mangga ngahubungan kami pikeun conto atanapi laporan tés.

1. Bahan: Aluminium foil / Busa sél Closed / Aluminium foil
2. Warna: kulawu atawa ngaropéa
3. Kandel: 5mm-12 mm
4. Reflektif: 95%
5. Packing: 1 roll/PE tas (ngaropéa)
6. Ukuran: Sakur panjang x 1,0 m ~ 1,2 m rubak

Kaunggulan

• Reflects leuwih ti 95% panas radian
• Buktina seuneu anu minuhan standar ASTM E84 sareng EN 13501
• Non-toksik / Non-karsinogenik
• Serat bébas (pesenan normal)
•Free tina pakean pelindung atawa respirator dipasang
• awét sarta lightweight
• Gratis tina komprési, runtuh atanapi disintegrate
• Uap jeung radon retarder
• Ngadalikeun kondensasi
• Gampang motong tur masang
• permanén jeung pangropéa-gratis
• Nangtayungan tina jamur, serangga, atawa rodénsia
• Nangtayungan tina tumuwuhna kapang atawa mildew
• Anti Uap atawa kalembaban
• hemat énergi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami