• head_banner_01

Pangeusi sendi ékspansi

Pangeusi sendi ékspansi

Katerangan pondok:

Busa Meishuo cocog pikeun dianggo salaku gabungan ékspansi busa, anu ngagaduhan fungsi halangan rinyuh sareng halangan serangga nalika diterapkeun dina gabungan jandela sareng pigura panto, slab beton, perimeter pikeun bumi sareng bungkus pipa penetrasi dina bentuk jalur lebar sempit. Biasana, éta timer napel na pre-cut pikeun instalasi gampang worker konstruksi. Ku kituna salaku nasabah bisa nyimpen duit alatan kurang tanaga gawé.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Busa Meishuo cocog pikeun dianggo salaku gabungan ékspansi busa, anu ngagaduhan fungsi halangan rinyuh sareng halangan serangga nalika diterapkeun dina gabungan jandela sareng pigura panto, slab beton, perimeter pikeun bumi sareng bungkus pipa penetrasi dina bentuk jalur lebar sempit. Biasana, éta timer napel na pre-cut pikeun instalasi gampang worker konstruksi. Ku kituna salaku nasabah bisa nyimpen duit alatan kurang tanaga gawé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami