• head_banner_01

kotak elehan ESD

kotak elehan ESD

Katerangan pondok:

Busa konduktif gaduh konduktivitas anu saé. Résistansi busa konduktif nyaéta 10^3-10^6.
Busa konduktif sareng busa anti statik gaduh fitur ieu:
panas insulated
sora insulated
bebas korosi kimiawi
henteu korosi kana komponén sareng bungkusan
kinerja processing sekundér alus
gampang pikeun ngabentuk jeung compressive
lalawanan maké alus
cushioning alus teuing jeung kinerja nyerep shock
bebas jeung sél katutup rupa


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Busa konduktif gaduh konduktivitas anu saé. Résistansi busa konduktif nyaéta 10^3-10^6.
Busa konduktif sareng busa anti statik gaduh fitur ieu:
panas insulated
sora insulated
bebas korosi kimiawi
henteu korosi kana komponén sareng bungkusan
kinerja processing sekundér alus
gampang pikeun ngabentuk jeung compressive
lalawanan maké alus
cushioning alus teuing jeung kinerja nyerep shock
bebas jeung sél katutup rupa

IXPE busa konduktif/antistatik:

Produk ieu dijieun ku extruding poliétilén atawa poliétilén dirobah, fillers conductive jeung agén antistatic, ngaliwatan crosslinking radiasi, sarta suhu luhur foaming nyieun conductive / busa antistatic. Beungeutna Résistansi sareng résistansi volume nyaéta 10^3-9 Ω. Hal ieu dicirikeun ku konduktivitas permanén / anti statik, konduktivitas / kinerja anti statik teu kapangaruhan ku kalembaban lingkungan, permukaan lemes, panyalindungan lingkungan, gampang pikeun ngolah molding sekundér, loba dipaké dina produksi layar LCD jeung assembly Line handphone, terminal 3G. , komputer / komputer utamana notebook, komponén optoeléktronik, elehan workshop dewan PCB jeung produk éléktronik anu rawan listrik statik salila transportasi. Busa anti statik sarua jeung résistansi anu kacida gedéna, kalawan konduktivitas pisan lemah, téoritis tearing kakuatan leuwih hade tinimbang busa conductive.

Nilai lalawanan busa anti statik sareng busa konduktif ngagaduhan sajumlah:

10^3 nepi ka 10^6 konduktif
10^3 nepi ka 10^9 anti statik

Alatan bédana nilai lalawanan, satengah hirup statik busa conductive pondok batan busa anti statik, sarta tegangan statik busa conductive ogé leuwih leutik batan anti statik; tapi duanana otomatis bisa ngaleupaskeun biaya. Busa anti statik nyaéta ngabubarkeun poténsi listrik anu dibangkitkeun nalika penanganan produk kana busa sareng salajengna ngirangan bahaya éléktrostatik. Numutkeun tegangan ngarecahna produk béda jeung lingkungan gawé, muatan dissipation tina busa anti statik leuwih laun tur leuwih cocog pikeun precision stroke leutik. Pikeun produk éléktronik kalayan tegangan ngarecahna tinggi, busa conductive boga dissipation muatan gancang, nu cocog pikeun tegangan ngarecahna tinggi atawa perlu dissipate muatan gancang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami