• head_banner_01

baki ESD

Katerangan pondok:

Busa anti statik dijieun ku téhnologi foaming tina bahan baku komposit polimér, sarta diaméter foaming nyaeta simetris, lemes, jeung rada malleable. Sebaran seragam tina busa conductive tiasa ngajaga pin alat. Salaku tambahan, éta gaduh résistansi korosi sareng mangrupikeun bahan idéal pikeun alat panyimpen jangka panjang.


Rincian produk

Tag produk

baki busa ESD

Busa anti statik dijieun ku téhnologi foaming tina bahan baku komposit polimér, sarta diaméter foaming nyaeta simetris, lemes, jeung rada malleable. Sebaran seragam tina busa conductive tiasa ngajaga pin alat. Salaku tambahan, éta gaduh résistansi korosi sareng mangrupikeun bahan idéal pikeun alat panyimpen jangka panjang.

Résistansi permukaan busa anti statik: ≤10^11Ω.

Produksi jeung ngolah bolu anti statik nyaéta pikeun sanyawa karbon jeung-tekanan tinggi poliétilén, ngalaman kimia cross-linking jeung foaming, nyieun busa conductive bahan polimér. Konduktivitas listrik tina bahan baku cocog pikeun panyalindungan kaamanan induksi éléktrostatik; alat bahan photoelectric, alat téhnologi microelectronic, sirkuit terpadu komputer éléktronik, monitor LCD, TV LCD, mesin fotokopi laser, printer-speed tinggi, alat komunikasi, handphone, satelit Bahan bungkusan idéal pikeun komunikasi, alat médis, jsb.

Busa anti statik bisa dipaké dina industri manufaktur konci nu nyokot produk éléktronik salaku harti na, kayaning: handphone, kaméra, AC sentral, komputer, komponén éléktronik, alat-alat audio profésional, jsb Sajaba ti éta, éta ogé ngabogaan pisan. molding komposit alus. Fitur, bisa balik busa pita dua sisi, bisa digabungkeun jeung wiping lawon, lawon non-anyaman, Eva jeung produk lianna, tiasa ngalakukeun di-jero sablon percetakan desain pola tinta, produksi jeung ngolah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami