• head_banner_01

Olahan FOAM Embossed Foam

Olahan FOAM Embossed Foam

Katerangan pondok:

Bahan: busa poliolefin, busa ixpe, busa poliétilén iradiasi, busa pe
Kandel: 0.5mm ~ 3mm
Warna: hideung, kulawu, bodas
Lebar: 600mm~1600mm
Panjangna: 100m / gilinding , 300m / gilinding
Aplikasi: panutup pipa cai, asesoris flooring, AC pipe insulasi


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Bahan: busa poliolefin, busa ixpe, busa poliétilén iradiasi, busa pe
Ketebalan: 0.5mm ~ 3mm
Warna: hideung, kulawu, bodas
rubak: 600mm ~ 1600mm
Panjangna: 100m / roll, 300m / roll
Aplikasi: panutup pipa cai, asesoris flooring, AC pipe insulasi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami