• head_banner_01

Panutup tepi

Katerangan pondok:

Meishuo urang cross-numbu sarta ditutup busa polyolefin sél ogé populér dipaké dina kasét konstruksi kayaning gabungan, alatan éta fléksibel tur conformable panawaran, sarta mangrupakeun jenis sealing alus teuing jeung dampening kaset.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Meishuo urang cross-numbu sarta ditutup busa polyolefin sél ogé populér dipaké dina kasét konstruksi kayaning gabungan, alatan éta fléksibel tur conformable panawaran, sarta mangrupakeun jenis sealing alus teuing jeung dampening kaset.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami