• head_banner_01

Pita awét

Katerangan pondok:

Sél katutup
lalawanan suhu alus
durability jangka panjang
pangabisa alus pikeun confrrom sarta beungkeut ka surfaces teratur
Fleksibel
Self-napel


Rincian produk

Tag produk

bubuka:

Poliétilén sél katutup cross-linked busa ramah lingkungan sareng tiasa dianggo pikeun tujuan permanén pikeun plastik.
Busana tahan ka minyak, bensin, pangleyur sareng bahan kimia sapertos asam. Ku jalan kitu, éta gaduh résistansi anu saé pikeun sagala jinis cuaca, sepuh sareng jamur. Busana henteu toksik nalika dibakar, henteu karsinogenik.

Struktur:

Sél katutup
lalawanan suhu alus
durability jangka panjang
pangabisa alus pikeun confrrom sarta beungkeut ka surfaces teratur
Fleksibel
Self-napel

fungsi:

busa polyolefin tiasa maénkeun panyangga sareng pangaruh shockproof;
Alus stretchability sarta élastisitas, éta bisa dipaké éféktif dina surfaces kasar;
Kinerja nyerep dampak anu luhur, struktur sél unik, ngirangan karusakan layar nalika diturunkeun;
Kakuatan compressive rendah, sareng moal aya deformasi nalika ngeusian celah;
kinerja dispersi stress éféktif, alleviating fenomena mencét ripples cai;
Kinerja pamrosésan anu kuat, tiasa dianggo sacara efektif sareng bahan sanés, paéh-potong bersih, gampang dicabut

Aplikasi:

Ngagabung jeung mendi
Beungkeutan otomotif
Pamasangan nameplate
Pamasangan hiasan
Dipaké antara panel LCD jeung pigura, disegel jeung dibereskeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami