• head_banner_01

topi DIY jeung wigs

topi DIY jeung wigs

Katerangan pondok:

Busa poliétilén tiasa dianggo salaku sirah buuk palsu, anu tiasa dianggo salaku wadah buuk palsu anu kualitas luhur. Aya seueur ukuran sareng jangkungna, sareng anjeun tiasa mendakan topi anu cocog sareng rambut palsu anjeun. Ieu mangrupikeun sirah mannequin anu sampurna anu tiasa nampilkeun, gaya, nyimpen sareng ngangkut sadaya asesoris rambut. Cocog jeung sagala panjang buuk palsu, naha buuk palsu anjeun panjang, pondok atawa sedeng panjang. Anjeun tiasa sacara gampil nempatkeun dina kotak wig sareng koper. Salaku tambahan, busa ixpe warni tiasa DIY kana wig dina bentuk anu béda.


Rincian produk

Tag produk

Busa poliétilén tiasa dianggo salaku sirah buuk palsu, anu tiasa dianggo salaku wadah buuk palsu anu kualitas luhur. Aya seueur ukuran sareng jangkungna, sareng anjeun tiasa mendakan topi anu cocog sareng rambut palsu anjeun. Ieu mangrupikeun sirah mannequin anu sampurna anu tiasa nampilkeun, gaya, nyimpen sareng ngangkut sadaya asesoris rambut. Cocog jeung sagala panjang buuk palsu, naha buuk palsu anjeun panjang, pondok atawa sedeng panjang. Anjeun tiasa sacara gampil nempatkeun dina kotak wig sareng koper.
Salaku tambahan, busa ixpe warni tiasa DIY kana wig dina bentuk anu béda.

Fitur:

Busa PE kualitas luhur.
Awet.
Cocog jeung sagala jinis wigs.
warna: bodas pink biru atawa ngaropéa
Cocog jeung koper jeung styling
Ringan sareng portabel
Merenah mun ngagem buuk palsu nalika iinditan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami