• head_banner_01

Baki busa disposable dental

Baki busa disposable dental

Katerangan pondok:

Bahan busa sél katutup Meishuo mangrupikeun jinis busa pe. Éta dikaitkeun silang ku iradiasi. Bahan baku nyaéta poliétilén sareng résin polipropilén, anu ramah lingkungan.

Busa Meishuo alus teuing dina résistansi panas sareng neundeun tiis. Sareng busa Meishuo tiasa nyerep dampak sareng geter.
konduktivitas termal: 0,038W / mk


Rincian produk

Tag produk

baki busa ESD

Mbahan: IBISA XPE (Idipancarkeun Cros Lditinta Poliétilén Foam)

                     MSI15 3MM

Aplikasi: Baki busa ieu dipaké pikeun aplikasi topikal gél fluorida.

Kualitas luhur: Dijieunna tina bahan fléksibel (busa IXPE), sahingga leuwih gampang pikeun adaptasi jeung Arch dental, mun hadé pas dina arcade nu. Bahan busana sorangan lulus tes RoHs sareng Reach.

Dulang Arch Dual: Bentukna ngamungkinkeun aplikasi tina fluorida ganda dina duanana luhur jeung handap, nyimpen waktos tur gede pikeun kanyamanan sabar urang.

Ukuran béda jeung Warna: Bulao, Konéng, Bodas

908 (2)
908 (1)
908 (3)

Meishuo bahan busa sél katutup mangrupakeun tipe busa PE. Éta dikaitkeun silang ku iradiasi. Bahan baku nyaéta poliétilén sareng résin polipropilén, anu ramah lingkungan.

Busa Meishuo alus teuing dina résistansi panas sareng réservasi tiis. Ogé, busa Meishuo tiasa nolak bahan kimia kalebet asam sareng alkali.

Fitur:

● edges lemes keur kanyamanan sabar
● Fleksibel
● Uap perméabilitas
● Gampang vakum ngabentuk
● Disposable
● Taya bau dahsyat
● Dijieunna tina kualitas luhur bahan busa IXPE


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami