• head_banner_01

Dasbor

Katerangan pondok:

Dashboard otomotif gaduh aréa anu ageung, sareng éta mangrupikeun tempat anu jelas anu tiasa ditingali ku pangguna. Meishuo crosslinking sél ditutup busa polyolefin geus mangrupa bahan pinding idéal pikeun dasbor mobil urang berkat busa éféktif ngurangan noise kajadian ti luar jeung mogok komponén mobil sejen, naon deui, éta lemes noel jeung beurat hampang ogé insulasi panas.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Dashboard otomotif gaduh aréa anu ageung, sareng éta mangrupikeun tempat anu jelas anu tiasa ditingali ku pangguna. Meishuo crosslinking sél ditutup busa polyolefin geus mangrupa bahan pinding idéal pikeun dasbor mobil urang berkat busa éféktif ngurangan noise kajadian ti luar jeung mogok komponén mobil sejen, naon deui, éta lemes noel jeung beurat hampang ogé insulasi panas.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami