• banner

Konstruksi & Téknik

Busa Meishuo boga rentang badag produk nyadiakeun solusi idéal pikeun wangunan jeung konstruksi. Utamana lamun Meishuo crosslinked katutup-sél poliétilén busa sisi tunggal atawa sisi ganda dijieun ku bertulang aluminium foil kacida reflective, éta miboga éfék insulasi hadé, nu loba dipaké dina wangunan aplikasi kaasup hateup, diangkat lanté, témbok, insulasi pigura baja jeung saterusna. Kinerja insulasi termal anu saé ngajantenkeun énergi béaya rendah anu signifikan. Meishuo crosslinking busa boga struktur sél sagemblengna katutup, jadi teu nyerep cai atawa Uap, sarta ngaleungitkeun perméabilitas uap nu ngakibatkeun kondensasi lamun aya béda suhu. Sajaba ti éta, busa insulasi tipe sandwich ogé insulates panas radian sarta ngurangan mindahkeun panas konduksi.