• head_banner_01

Sél katutup sareng busa pe crosslinked pikeun insulasi termal

Sél katutup sareng busa pe crosslinked pikeun insulasi termal

Katerangan pondok:

XPE atanapi IXPE sisi ganda laminated kalawan aluminium foil, kalawan kinerja termal canggih reflecting nepi ka 95% panas radian, sahingga pikeun kaayaan internal cooler dina panas sarta iklim ogé mibanda sipat hébat retardant seuneu, nu lulus Kelas 0 (BS476 6 & 7). Sél katutup sareng busa pe crosslinked alus teuing pikeun insulasi wangunan, sapertos gudang, pabrik bengkel jsb.


Rincian produk

Tag produk

Diménsi 4mm * 1350mm * 40mts (atawa ngaropéa)
Kapadetan 30 ~ 36kg / m3 (atanapi ngaropéa)
Pamakéan Hateup / témbok / lantai
Struktur Aluminium foil + XPE busa + napel

Aluminium foil + XPE busa + aluminium foil

Aluminium foil + IXPE busa + napel

Aluminium foil + IXPE + aluminium foil

(atawa ngaropéa)

Warna Warna hideung / kulawu / pantone
hirup jasa Leuwih ti 30 taun

Pasipatan

1.Moisture panghalang cai-buktina, insulasi panas hemat energi

2. Lampu, lemes, lebu-gratis, retardant seuneu, motong gampang tur masang

3. No bau, lingkungan-sobat

4. konduktivitas termal lemah sareng insulasi panas unggulan s & insulasi termal

5. Tetep warmer dina usum tiis, cooler dina usum panas.

Lembar data

Harta Standar Unit Nilai
Kapadetan - Kg/m3 33
Kakuatan regangan Transverse ISO-1798 Mpa 0.25~0.27
Manjang 0.31~0.32
Elongation Transverse ISO-1798 % 137.40~141.20
Manjang 159.70~166.00
Kakuatan nyéépkeun Transverse ISO-8067 Kn/m 1.28~1.33
Manjang 1.38~1.40
Komprési 25% ISO- 3386-1 Kpa 36.40
Komprési 40% ISO- 3386-1 Kpa 62.40
Komprési 50% ISO- 3386-1 Kpa 95.20
Komprési set 25% 0,5H ISO- 1856 % 19.10
Set komprési 25% 24H ISO- 1856 % 4.10
Kisaran Suhu Operasi Internal (-40, +80)
Nyerep cai% volume (max) Internal % 0.50
konduktivitas termal JIS A1412-2 w/mK 0,038
Shore-C karasa ASTM D2240 22

 

Note: TDS ieu pikeun rujukan anjeun ngan dumasar kana tanggal hiji test sampel, sarta eta teu nangtung pikeun sakabéh harta bets '. Ku kituna, aya bisa jadi béda dina produksi béda.

Upami anjeun hoyong terang langkung rinci, mangga ngahubungi kami ngalangkungan e-mail: info@msfoam.com.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami