• head_banner_01

Hateup mobil

Katerangan pondok:

Kusabab busa crosslinked gaduh kamampuan ngabentuk anu saé ku sababaraha cara, éta tiasa disaluyukeun sareng bahan finishing salaku bahan pinding dina headrest otomotif, nawiskeun rasa anu lemes sareng kualitas luhur. Henteu ngan ukur biaya-efisien sareng non-toksik, tapi éta nolak cai atanapi Uap nalika lingkungan baseuh, ngajantenkeun pangguna janten tempat garing anu gancang pikeun sirah tanpa aya panyakit sareng perasaan teu nyaman.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Kusabab busa crosslinked gaduh kamampuan ngabentuk anu saé ku sababaraha cara, éta tiasa disaluyukeun sareng bahan finishing salaku bahan pinding dina headrest otomotif, nawiskeun rasa anu lemes sareng kualitas luhur. Henteu ngan ukur biaya-efisien sareng non-toksik, tapi éta nolak cai atanapi Uap nalika lingkungan baseuh, ngajantenkeun pangguna janten tempat garing anu gancang pikeun sirah tanpa aya panyakit sareng perasaan teu nyaman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami