• head_banner_01

Cap liner

Katerangan pondok:

Meishuo nawiskeun anjeun solusi bungkusan canggih sareng bahan busa poliolefin anu dihubungkeun sél sél katutup kami, tujuanana pikeun nyayogikeun panyalindungan tina geter sareng guncangan. Poliétilén (PE) Busa Dijejeran Caps: Ieu caps busa pe gaduh ciri sealing alus teuing jeung nawarkeun résistansi kimiawi alus kaasup asam, alkohol, alkalis, produk cai, kosmétik, minyak rumah tangga jeung pangleyur.


Rincian produk

Tag produk

baki busa ESD

Meishuo nawiskeun anjeun solusi bungkusan canggih sareng bahan busa poliolefin anu dihubungkeun sél sél katutup kami, tujuanana pikeun nyayogikeun panyalindungan tina geter sareng guncangan.

Poliétilén (PE) Busa Dijejeran Caps: Ieu caps busa pe gaduh ciri sealing alus teuing jeung nawarkeun résistansi kimiawi alus kaasup asam, alkohol, alkalis, produk cai, kosmétik, minyak rumah tangga jeung pangleyur.

Produk:
Cap liner ixpe inserts busa

Fitur:
1. beurat hampang
2. réduksi Geter jeung shock damping
3. scratch-tahan
4. katingal canggih tur utilization siklik
5. ramah lingkungan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami