• banner

Interior otomotif

Crosslinked busa poliétilén sél katutup ogé dingaranan busa XLPE, alatan sipat fisik alus teuing kayaning lightweight, insulasi sora, sarta damping cai jeung sajabana, éta geus jadi bahan busa idéal dina interior otomotif pikeun nambahkeun leuwih comforts jeung rarasaan noel lemes keur pamaké kandaraan, anu mangrupa kabutuhan pikeun pabrik kandaraan pikeun merhatikeun sakumaha standar hirup masarakat ngaronjatkeun sakumaha waktu. Tina pangaweruh urang dina garis ieu, lolobana automakers top saperti Ford, Chrysler, GM, Honda, Hyundai, Toyota, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Volkswagen jeung Volvo geus dilarapkeun crosslinked bahan busa polyolefin sél katutup di loba tempat, contona: saluran hawa. , insulasi Fender, tulangan korsi, gaskets, tameng cai, visor panonpoé, insulasi evaporator mobil, panels samping panto, seatback, dasbor jeung saterusna. Seueur busa poliolefin sél katutup kami anu dihubungkeun nyumponan standar pikeun: ☆ Résistansi panas ☆ Résistansi minyak sareng gas ☆ Résistansi seuneu ☆ Résistansi kimiawi ☆ Résistansi jamur