• banner

Aplikasi

Meishuo nyayogikeun solusi bahan busa pikeun sagala aspek kahirupan. Anjeun tiasa sacara bébas milih jinis: busa poliétilén, busa polipropilén, busa ESD, busa ixpe, busa ixpp, busa xpe, busa xlpe, busa ldpe sareng busa pe. Sareng produk busa kami parantos diterapkeun dina industri di handap ieu, sapertos interior otomotif, konstruksi sareng rékayasa, asesoris lantai, insulasi, bantalan kejut, bungkusan & bantal, médis & perawatan, olahraga & luang, sareng pita & segel.