• head_banner_01

Busa Anti-statik pikeun pinding spasi tampilan

Busa Anti-statik pikeun pinding spasi tampilan

Katerangan pondok:

Huzhou Meishuo nyadiakeun busa PE anti statik bahan busa bungkusan éléktronik, kaasup busa pe, nu meets sagala sarat bahan bungkusan éléktronik dina résistansi permukaan, ngahontal 10 ^ 3 nepi ka 10 ^ 11 Ω.

Panginten, anjeun ngalaman seueur mindahkeun atanapi nyimpen komponén éléktronik. Tapi bakal aya kamungkinan karusakan statik pikeun komponén salami transportasi atanapi neundeun. Ayeuna, busa ESD IXPE Meishuo tiasa ngarengsekeun masalah anjeun, sareng maénkeun peran penting dina ngajagaan produk éléktronik anjeun ku ngirangan karusakan ESD kana produk anjeun.


Rincian produk

Tag produk

katalog download

Fitur

● ketebalan ipis jeung kandel pikeun pilihan Anjeun: 1mm-10mm, sarta gampang pikeun ngaluyukeun nurutkeun sarat husus
● Warna biasa hideung atanapi bodas
● Permanén pangaruh anti statik, pilihan hadé pikeun tujuan bungkusan éléktronika
● Leight beurat alatan struktur sél katutup na
● cushion alus teuing pikeun ngurangan gaya dampak
● Alus sipat panyalindungan éléktronik dina packing
● Reusable busa

Naon tujuan panyalindungan éléktrostatik?

Kusabab pangaruh mékanis tina éléktrostatik, lebu dina hawa bakal kaserep dina beungeut subjek, nu ngabalukarkeun hiji médan éléktrostatik, atawa nyieun awak muatan. Listrik statik gaduh poténsi ageung, listrik rendah, arus leutik, sareng peran ciri waktos pondok. Sajaba ti éta, listrik statik ngainduksi ruksakna komponén produk.

Janten, panyalindungan éléktrostatik penting pisan pikeun produk éléktronik. Saatos nganggo busa IXPE anti statik, éta tiasa ningkatkeun kualitas produk anjeun, ngirangan sareng nyegah poténsi karusakan ESD pikeun produk éléktronik, sareng tiasa ngahindarkeun karusakan produk éléktronik sareng ningkatkeun réliabilitas produk.

What deui, Meishuo ESD busa bisa ngaropéa nurutkeun sarat konsumén '. Henteu masalah ketebalanna antara 1mm dugi ka 10mm atanapi anu sanésna, bentuk gulungan, lambar atanapi lapisan laminated (sapertos bahan polos sisipan busa, baki jsb.). Mun anjeun mibanda patalékan, wilujeng sumping ka inquire kami pikeun leuwih rinci via:info@msfoam.com


  • saméméhna:
  • Teras:

    • Édit Katalog-ESD ixpe busa
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami