• banner

Anti statik & Busa konduktif

bubuka: Aya rupa-rupa jinis busa sareng masing-masing gaduh sipat anu unik. ESD busa dibagi jadi dua jenis: busa anti statik jeung busa conductive, nu béda ti nilai lalawanan permukaan maranéhanana. Kalayan pilihan produk busa poliétilén kami, kéngingkeun pilihan dina bahan awét ieu pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun kalayan gampang sareng presisi. Dijieunna janten awét sareng awét, busa sél katutup ieu nawiskeun kateguhan anu dipercaya sareng umur panjang berkat desain sareng sifat bahan. Éta tiasa dianggo dina sauntuyan aplikasi sareng tujuan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.
ciri: Perlindungan lingkungan | Gampang pikeun ngolah molding sekundér | Waterproof | conductive permanén atawa anti statik