• head_banner_01

Pipa insulasi AC

Pipa insulasi AC

Katerangan pondok:

AC (hawa conditioner) pipe insulasi dijieunna tina sél katutup crosslinking IXPE busa kalawan struktur multilayers, lapisan busa ngajadikeun eta euweuh retakan panganteur kalawan nyerep cai leutik sarta sipat insulasi alus, sarta teu corrode tube baja jeung tube tambaga.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

AC (hawa conditioner) pipe insulasi dijieunna tina sél katutup crosslinking IXPE busa kalawan struktur multilayers, lapisan busa ngajadikeun eta euweuh retakan panganteur kalawan nyerep cai leutik sarta sipat insulasi alus, sarta teu corrode tube baja jeung tube tambaga.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami