• head_banner_01

Tentang Kami

logo

Inovasi mandiri mangrupikeun nilai inti Meishuo.

History (1)

visi Meishuo urang

Nyadiakeun dunya kalawan bahan busa lightweight tur nyaman;

History (2)

misi Meishuo urang

Nyadiakeun konsumén jeung produk dipercaya jeung jasa berharga, sarta mawa leuwih kamungkinan ngembangkeun ka mitra;

History (3)

nilai Meishuo urang

Karyawan sok kabeungharan greatest urang; ngaliwatan téhnologi jeung produk kualitas luhur, nyadiakeun konsumén jeung layanan kualitas pangalusna nyaéta ngungudag pengkuh urang.

Profil Perusahaan

Tempatna di tanah anu seueur, Huzhou Meishuo New Material Co., Ltd. diadegkeun kalayan misi anu aya!
Meishuo salawasna taat kana konsép sains jeung perlindungan lingkungan. Kami ngalaksanakeun konsép pangwangunan sustainable héjo sareng aktip ngaréspon kana kawijakan nasional dasar hemat energi sareng pangurangan émisi,
Urang nyadiakeun-kinerja tinggi na bahan interior lightweight pikeun industri otomotif; tinggi-reflective héjo-standar bahan insulasi termal pikeun industri konstruksi; bahan insulasi termal awét pikeun AC sareng industri pemanasan lantai; kinerja stabil sarta ngaropéa bahan fungsional ESD jeung produk pikeun industri éléktronika jeung komunikasi.

IXPP busa
XPE busa
busa IXPE
ESD busa anti statik
Automotive Interior

IXPP

IXPP
Construction & Engineering

IXPE

IXPE
Packaging & Cushion

XPE

XPE
Medical & Care

ESD

ESD

Inovasi mandiri mangrupikeun nilai inti Meishuo.

Kami ngagaduhan sertipikat téknis profésional, laboratorium anu ngadukung, tim R&D sareng pangkalan.
Meishuo komitmen kana pamekaran, produksi sareng penjualan bahan busa poliolefin. Sareng dumasar kana bahan busa poliétilén anu hampang (IXPE & XPE), kami investasi dina panalungtikan khusus sareng pamekaran bahan busa polipropilén berkinerja tinggi (IXPP).
Sadaya karyawan Meishuo taat kana nilai nyadiakeun produk kualitas luhur sarta ngalayanan jalma sakuliah dunya.

taun
Pangalaman
Jutaan
Modal dina RMB
+
Patugas
+sqm
Wewengkon Dijajah