• head_banner_01

panel témbok 3D

Katerangan pondok:

XPE busa dina 30 kali ékspansi nyaeta lightweight, sarta gampang pikeun ngahasilkeun di terus gulungan, jadi sanggeus gluing on deui jeung laminate pilem pe di sisi séjén, mangka dicitak ku sagala rupa pola, sarta éta stiker témbok timer napel, nu ngajadikeun. éta gampang pikeun nempelkeun sarta gampang pikeun ngabersihan. Alatan éta busa dijieunna wallpaper aman, ramah lingkungan jeung sora tahan, aranjeunna populér di hiasan perumahan.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

XPE busa dina 30 kali ékspansi nyaeta lightweight, sarta gampang pikeun ngahasilkeun di terus gulungan, jadi sanggeus gluing on deui jeung laminate pilem pe di sisi séjén, mangka dicitak ku sagala rupa pola, sarta éta stiker témbok timer napel, nu ngajadikeun. éta gampang pikeun nempelkeun sarta gampang pikeun ngabersihan. Alatan éta busa dijieunna wallpaper aman, ramah lingkungan jeung sora tahan, aranjeunna populér di hiasan perumahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami