APLIKASI

Tentang Kami

Lokasina di tanah réa, Huzhou Meishuo New Material Co., Ltd ngadegkeun kalawan nya misi inherent!

Meishuo salawasna taat kana konsép sains jeung perlindungan lingkungan. Kami ngalaksanakeun konsép pangwangunan sustainable héjo sareng aktip ngaréspon kana kawijakan nasional dasar hemat energi sareng pangurangan émisi,

We nyadiakeun-kinerja tinggi na bahan interior lightweight pikeun industri otomotif; tinggi-reflective héjo-standar bahan insulasi termal pikeun industri konstruksi; bahan insulasi termal awét pikeun AC sareng industri pemanasan lantai; kinerja stabil sarta ngaropéa bahan fungsional ESD jeung produk pikeun industri éléktronika jeung komunikasi.

Aplikasi panas